19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

М'ясні делікатеси від магазину Mira Meat

  • 4 листопада, 2020 19:28
М'ясні делікатеси - гастрономічна продукція, яка виготовляється за індивідуальною технологією і рецептурою тільки із якісного та свіжого м'яса свинини, курятини, яловичини та індичатини з додаванням спецій. Раніше господині купували ковбаси або шинку виключно до святкового столу. Наразі придбати смачні м'ясні делікатеси високої якості можна на кожний день не тільки в спеціалізованих магазинах або в супермаркетах, але й онлайн із доставляння додому в Mira Meat у місті Львів.

Як обирати м'ясні делікатеси до столу

Склад м'ясної продукції, дата виготовлення та строки реалізації повинні в повному обсязі знаходитися на етикетці виробу. Є спеціальні стандарти ТУ да ДСТУ, в яких відмічається точна рецептура та технологія приготування тих чи інших гастрономічних виробів. Якісні ковбаси на зрізі не мають дірочок, крапель вологи, при натисканні повинна відчуватися пружність поверхні. До м'ясних делікатесів відносяться:

  • ковбаси варені, копчені, варено-копчені, сиро - копчені;
  • шпондер;
  • шинка;
  • сосиски та сардельки;
  • полядвиця;
  • рулети курячі;
  • ребра копчені;
  • мисливські ковбаски;
  • ковбаски для гриля тощо.


Перш ніж купити ковбасу треба ознайомитися з інформацією виробника щодо її складу, калорійності, процентного співвідношення жирів та білків, способу виготовлення. Краще обирати ту продукцію, яка була копчена на дровах, а не на рідкому димі. Якісні делікатеси на першому місці в переліку інгредієнтів будуть містити свіже м'ясо свинини, яловичини, курятини або індичатини. Рекомендується обирати ту продукцію, яка має натуральну оболонку.

Дієтичними вважаються ті вироби, які виготовляються із м'яса птиці, наприклад, курки або індика. Яловичину і пісну свинину також можна віднести до нежирної категорії сировини для делікатесів. У склад ковбас окрім м'яса входять спеції та безпечні харчові добавки, які впливають на смакові якості продукції та терміни зберігання. М'ясні вироби найвищого ґатунку повинні мати однорідний колір по зрізу без занадто яскравого та неприродного відтінку.

Замовлення м'ясних делікатесів на сайті Mira Meat

Компанія Mira Meat займається роздрібною та гуртовою реалізацією м'яса та м'ясних виробів у Львові. Має власне виробництво свинини, імпорт яловичини, курятини та індичатини. У наявності завжди лише свіжа продукція, яку отримує замовник після її виготовлення в найближчі 24 години. Купити свинину та делікатеси в Mira Meat можна онлайн або в магазині з готівковим або безготівковим розрахунком. Також на сайті завжди є актуальна інформація щодо акцій та пропозицій зі знижками.

Поділитись

Новини по темі: