29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Bentley Motors представляє: Flying Spur третьої генерації вже в Україні

  • 27 лютого, 2020 22:26

Автолюбителі знають: суперкари від британського виробника Bentley – це завжди розкішно, елегантно та драйвово. Минулого ж літа автопарк британського бренда поповнився оновленим седаном класу Gran Turismo - Flying Spur третього покоління. І ось новинка нарешті в Україні.

Для початку нагадаємо, що Gran Turismo в перекладі означає «велика подорож», тобто, авто з приставкою GT характеризуються високим комфортом і екстремальними швидкісними можливостями. Значить, новий Flying Spur, який належить до класу GT, має володіти даними характеристиками. Отож, який він – новий флагман Bentley?

Третє покоління розкішного британського седану – це, безумовно, поєднання динамічного спорткару та сучасного вишуканого лімузину. Авто представлене в обмеженій серії First Edition.

Якщо говорити про зовнішність седану, то він виглядить сучасно та скульптурно завдяки елегантним, але вираженим пропорціям, «кришталевим» переднім фарам останнього покоління, які мерехтять навіть у виключеному стані, і заднім ліхтарям В-силуету. Нові 22-дюймові колеса з величезними чавунними дисками підкреслюють яскраву індивідуальність авто, а рухомий талісман «Flying B», котрий прикрашає капот, символізує розкішність бренду. Вражаюче виглядає масивна глянцева чорна радіаторна решітка з хромованим оформленням та вертикальними ребрами. Нижня решітка може бути теж чорною або в яскравому хромі. Сам автомобіль може мати один із 17 варіантів оригінальних кольорів.

Що стосується габаритів, то седан став довшим на 10 мм, при цьому його колісна база збільшилась на цілих 130 мм. До речі, нова платформа додала простору і салону, інтер’єр якого зазнав разючих змін. В оздобленні дверей вперше використана 3D-шкіра, а салон отримав нові рифлені крісла з функціями розігріву та охолодження, багаторежимного масажу та масу індивідуальних налаштувань.

Колір салону пропонується на вибір із 15-ти існуючих варіантів. На водія чекає повністю цифрова панель приладів. На елегантній центральній консолі – інноваційний поворотний сенсорний мультимедійний екран в 12,3 дюйма. Він може обертатись навколо своєї осі і в закритому стані ховається за дерев’яним шпоном.

В характеристиках авто – повний привід та нові три камерні пневматичні пружини, які дозволяють регулювати роботу підвіски. В оснащенні – 6-літровий двигун W12 з двома турбонаддувами, 8-ст. коробка з двома зчепленнями. Потужність двигуна – 635 к.с., розгін до 100 км – за 3,8 секунд. Максимальна швидкість – 333 км/год. Подобається? Наостанок – ціна, яка теж вражає: вона стартує від 6,5 млн грн. Нічого дивного: гарному автомобілю просто необхідно гарно коштувати. На то він і носить назву Bentley.


Bentley Continental GT – оренда в Києві

Для важливої події вам потрібен елітний автомобіль? Орендуйте Bentley – автомобіль для особливих моментів, і все буде зрозуміло без зайвих слів.

Компанія РентДрайв запрошує відчути справжній драйв та потужність неперевершеного Bentley Continental GT. Замовлення авто його та технічні характеристики https://rentdrive.ua/avtopark/vip-class/arenda-bentley-continental-gt

Поділитись

Новини по темі: