19 березня, 2024
Ми в соцмережах

«Житомиргаз» встановив 20 ШГРП виробництва RGC Production

  • Фото: «Житомиргаз»
  • 14 червня, 2022 12:06

Впродовж 2022 року газовики продовжують замінювати застаріле газорегулююче обладнання. Наразі вже встановили 20 сучасних шафових газорегуляторних пункти (ШГРП). Обладнання виготовлене з використанням інноваційних європейських технологій та комплектуючих на власних виробничих потужностях RGC Production.

ШГРП призначені для зниження і підтримки тиску газу на заданому рівні, очищують газ та захищають газові прилади споживачів від різких коливань тиску в мережі. Саме тому якість і належна робота такого обладнання мають велике значення для безпечної та безаварійної доставки природного газу споживачам.

Спеціалісти регіональної газової компанії давно відмовилися від радянських та російських технологій в газорозподілі та тримають курс на євроінтеграцію. Завдяки використанню сучасного газорозподільного обладнання виробництва заводу RGC Production та співпраці з провідними європейськими партнерами «Житомиргаз» успішно оновлює газові мережі на території ліцензійної діяльності навіть під час війни.

Початок повномасштабної війни в Україні підтвердив правильність стратегії РГК на розвиток виробництва власного газового обладнання з використанням провідних європейських технологій. Партнерські відносини з іноземними виробниками, власні логістичні маршрути і хаби дали можливість швидко відновлювати газопостачання, проводити ремонти та модернізацію мереж і газового обладнання в умовах воєнного часу.

Працюємо разом для підтримки економіки Житомирщини та перемоги над ворогом!

Поділитись

Новини по темі: