27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • На Житомирщині проаналізували прозорість реставрації пам’ятки архітектури – #ПрозорістьТаПідзвітність

На Житомирщині проаналізували прозорість реставрації пам’ятки архітектури – #ПрозорістьТаПідзвітність

  • Фото: Житомирська ОВА
  • 25 березня, 2024 16:59

Робочі групи «Прозорість та підзвітність» продовжують діяльність з перевірки доцільності та прозорості закупівель громадами за державні кошти.

Про це повідомляє Житомирська ОВА.

Звягельська міська рада оголосила тендер на ремонтно-реставраційні роботи пам’ятки архітектури місцевого значення будівлі кінотеатру в місті Звягелі.

Вказані роботи планують завершити 30 вересня 2024 року та витратити на них не більше 28 мільйонів 451 тисячу гривень. Закупівля фінансується в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» за підтримки Німеччини.

«Звягельська міська рада встановила ряд вимог до майбутніх контрагентів – учасників закупівлі та вимагає додати в склад тендерної пропозиції банківську гарантію у розмірі 100 тис. грн аби убезпечити об’єкт від недоброчесних виконавців. Всі детальні технічні вимоги щодо виконання реставраційних робіт опубліковані на офіційному майданчику Prozorro. Прийом пропозицій від учасників триватиме до 26 березня 2024 року», — зазначають у Житомирській обласній військовій адміністрації.

Також там нагадують, що внаслідок повномасштабної агресії росії на Житомирщині зруйновано 12% культурної спадщини.

Поділитись

Новини по темі: