26 червня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • На ремонт дороги державного значення М-06 Київ-Чоп виділено гроші Міжнародної фінустанови

На ремонт дороги державного значення М-06 Київ-Чоп виділено гроші Міжнародної фінустанови

  • Фото: Ілюстративне
  • 5 червня, 2024 16:24

Європейський банк реконструкції та розвитку має намір профінансувати ремонт дороги державного значення М-06 Київ-Чоп в рамках проєкту “Відновлення магістральних шляхів”. Міжнародна фінансова установа виділяє на це цільове фінансування.

Сьогодні провели важливу зустріч з представниками компанії-консультанта Bilfinger, регіональної Служби відновлення в Житомирській області, а також представниками громад, землями яких проходить така важлива для нашої країни траса”, - повідомив Віталій Бунечко, начальник Житомирської ОВА.

Йдеться про встановлення спеціальних шумопоглинаючих конструкцій, загороджень для міграційних маршрутів тварин, впорядкування місць стихійної торгівлі та багато інших складових. 

Також будуть проведені еколого-соціальна оцінка, технічний аудит та інспекція безпеки дорожнього руху автомобільної дороги на цих ділянках. 

Громади отримали вичерпну інформацію щодо того, які параметри будуть враховуватися донорами в рамках затвердження проєкту. Зокрема щодо  конструктивних елементів, що сприятимуть підвищенню безпеки дорожнього руху, заходів спрямованих на покращення соціально-економічного становища та екологічної обстановки в громадах. 

Поділитись

Новини по темі: