26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі запрацювала доставка продуктів з «ЕКО маркет»

  • 30 квітня, 2021 8:58
Сервіс доставки продуктів Zakaz.ua розпочав роботу з ще однією мережею супермаркетів в Житомирі. Відтепер жителі міста можуть замовляти доставку продуктів із «ЕКО маркету», що знаходиться неподалік Автовокзалу за адресою вулиця Отаманів Соколовських, 1.

Асортимент налічує понад 8 000 товарів, серед яких молочні продукти, м’ясо, риба, овочі та фрукти, бакалія, а також товари для дому. Ціни на сайті eko.zakaz.ua та у додатку Zakaz.ua відповідають цінам у магазині, а окремий розділ з акційними пропозиціями дозволяє значно економити кошти. Сервіс піклується про своїх користувачів, тому процес замовлення є максимально швидким: ви обираєте товари, додаєте їх у віртуальний кошик та обираєте зручний час доставки. За бажанням оплатити продукти можна онлайн, перейшовши за спеціальним посиланням.

Після оформлення замовлення його збиратиме професійний комплектувальник, який відбиратиме тільки найкраще з полиць супермаркету. Продукти упаковують у спеціальні термоящики, які забезпечують їх зберігання, та доставляють до дверей офісу чи квартири. До кінця травня доставка з мережі «ЕКО маркет» буде безкоштовна за умови придбання товарів на суму від 500 грн. Для нових клієнтів сервісу діє спеціальна пропозиція – 2 безкоштовні доставки від 299 грн у чеку.
 

«Команда Zakaz.ua радо продовжує розширювати географію доставки для своїх клієнтів спільно з мережею «ЕКО маркет»: відтепер замовляти онлайн продукти можна у Житомирі. Це чудова можливість для містян витрачати менше часу на щотижневу закупку та присвятити свій час близьким та улюбленому хобі», – зазначає Андрій Курський, СЕО сервісу доставки продуктів Zakaz.ua

 

Довідка


Zakaz.ua – лідер на ринку доставки продуктів харчування в Україні. Компанія працює з 2010 року та надає послуги замовлення та доставки продуктів харчування від найбільших роздрібних продуктових мереж України: METRO, Ашан, NOVUS, MегаМаркет, Таврія В, ВОСТОРГ, VARUS, ЕКО маркет, City market. На сьогодні працює в 15-ти містах України, а також у Молдові (Кишинів) та Узбекистані (Ташкент).

Zakaz.ua працює як надійний партнер для продуктових мереж, водночас забезпечуючи своїх клієнтів зручним сервісом і високою якістю обслуговування. Власна IT-платформа дозволяє приймати, обробляти та доставляти замовлення максимально оперативно. Zakaz.ua виконує доставку замовлень кур'єрами, які пройшли навчання у власному тренінговому центрі.

Компанія здійснює доставку щодня в межах зручних двогодинних слотів, а також доставляє замовлення день у день. Замовляючи через сервіс Zakaz.ua, ціни на товари не відрізняються від цін на полицях магазинів-партнерів.
Поділитись

Новини по темі: