29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • У столиці підписали меморандум, який дозволить зменшити тарифи на тепло для житомирян

У столиці підписали меморандум, який дозволить зменшити тарифи на тепло для житомирян

  • 9 лютого, 2021 14:08
Уряд підписав меморандум із місцевою владою щодо тарифів на тепло та гарячу воду, до кінця опалювального сезону вони підвищуватися не будуть. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
 

"Тарифи на тепло та гарячу воду не будуть підвищуватись у цьому опалювальному сезоні. Щойно офіційно закріпили це в Меморандумі з місцевою владою", – написав прем’єр.


На підписанні меморандума був присутній міський голова Житомира Сергій Сухомлин. 



За його словами, документ передбачає з січня фіксацію ціни на газ для теплопостачальних компаній на рівні 6,99 грн за кубометр. Тому вже незабаром зберуть позачергове засідання виконкому і знизять ціну на газ для теплокомуненерго і відповідно тарифи на опалення.
 

"Це все дає нам змогу зібрати позачергове засідання виконкому Житомирської міської ради та зменшити ціну на газ із 7.3 до 6.99. З одного боку, різниця непомітна. Але прогнозована ціна на січень від Уряду, – від 8.4 до 8.8. За таких обставин тариф би зріс куди більше!" – зазначив міський голова.


Нагадаємо, з 1 лютого всі газопостачальні компанії України обмежили тарифи на газ для побутових споживачів: вони не можуть перевищувати 6,99 грн за куб. м.

Поділитись

Новини по темі: