29 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі будують завод з виробництва рідких добрив

  • 6 грудня, 2019 8:33
На початку 2020 року у Житомирі запустять завод з виробництва рідких комплексних добрив. Підприємство будує компанія "УТК Хімальянс", яка працює на українському ринку під торговою маркою BLAU Chem.

Завод буде побудований за американською технологією, його особливістю є максимальна автоматизація. Завдяки програмному комплексу, процесом виробництва і відвантаження добрив керує лише кілька операторів з віддаленого пункту контролю.

Наразі другий комплект хімічного обладнання для виробництва рідких комплексних добрив вже прибув з США, розпочато монтаж.
 
Пілотне виробництво хімічних поліфосфатних РКД за повною кислотною технологією компанією "УТК Хімальянс" було запущено в другому кварталі цього року в місті Бердянськ Запорізької області.

До кінця наступного року компанія планує налагодити виробництво на чотирьох заводах (м.Житомир, Харківській, Вінницькій  і Кировоградській областях). Виробнича потужність групи компаній після запуску регіональних підприємств буде складати 20-30 тис. тонн добрив на місяць (240-360 тис. тонн на рік).
Поділитись

Новини по темі: