29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Ігор Гундич: Коли якість перевезень не влаштовує людей, значить, це не влаштовує і мене

Ігор Гундич: Коли якість перевезень не влаштовує людей, значить, це не влаштовує і мене

  • 5 березня, 2019 11:40

Ситуація з перевезеннями в області має бути такою, щоб якість цих перевезень влаштовувала людей.

На цьому наголосив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сьогодні, 5 березня, під час наради з перевізниками і керівниками районів, - повідомляє Житомирська ОДА.

«Поки не моніториш сам ситуацію по області, не починаєш їздити до людей, здається, що все у нас непогано. Але 41 зустріч, яку я на сьогодні провів у громадах, говорить про зворотне. Так, є питання, які не завжди ми можемо вирішити одразу, як от ремонт всіх доріг. Але коли я чую, що ми не можемо забезпечити якісне перевезення, мене це дивує. На кожній другій-третій зустрічі люди говорили про те, що десь автобус не доїжджає, десь відмовляється їхати. Я хочу сказати всім: коли якість перевезень не влаштовує людей, значить, якість перевезень не влаштовує мене», – зазначив Ігор Гундич.

За словами керівника області, голови РДА мають включатися у роботу і чути проблеми людей.

«Активно голови включилися в роботу, коли я почав їздити по районах. Я за те, щоб чути людей, але керівники районів мають реагувати на проблеми. Дивно чути, що в село Олександрівка в Бердичівському районі раз на тиждень приїжджає автобус», – наголосив Ігор Гундич.

За результатами наради голова ОДА дав доручення розробити проект нової мережі пасажирських перевезень, встановити GPS-трекери на всіх маршрутах.




Поділитись

Новини по темі: