24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У житомирській гімназії №3 дітей навчають фінансовій грамотності

  • 26 лютого, 2019 9:38

Шестикласники житомирської гімназії №3 розпочали навчання у безкоштовній "бізнес-школі" від ПриватБанку. 

Протягом восьми занять сертифікований банківський тренер навчатиме шестикласників будувати фінансові цілі і досягати їх, визначати необхідні і бажані витрати, керувати власним бюджетом, заощаджувати і накопичувати, знати все про банківські технології. А у фіналі діти спробують написати бізнес-план до власної справи і розробити етапи реалізації свого start-up.

“Саме ці шестикласники спочатку відвідали екскурсію у відділенні банку, а потім виявили бажання навчатись і у нашій "бізнес-школі". Бажання дітей підтримала їхній класний керівник, яка і посприяла старту проекту безпосередньо у самій гімназії”, - розповіла керівник напрямку “ЮніорБанк” Житомирського РУ ПриватБанку Галина Моргулець.

За її словами, такі ж "бізнес-школі" на безоплатній основі банк проводить і в інших школах, а також при відділеннях банку як у Житомирі, так і в області.

Щоб навчатись у "бізнес-школі", потрібно лише бажання дітей і їхніх батьків, а також картка Юніора. Записатись на навчання можна за телефоном 3700 або ж звернутись у будь-яке відділення ПриватБанку на Житомирщині.

Усі заняття проходять у формі тренінгів, наповнених практичними завданнями й тематичними іграми. Після кожного уроку школярі на сайті “ЮніорБанк” заходять в особистий кабінет і складають тести та набирають бали. По завершенню Бізнес-Школи діти отримають дипломи.

Понад 10 років у банку працює напрямок “ЮніорБанк”, основною метою якого є підвищення фінансової грамотності дітей та ознайомлення з діяльністю банку. Нині він об’єднує понад 500 000 українських школярів. Крім "бізнес-школі", навчання фінансовій грамотності проходить і у форматах екскурсії у відділення банку та працює квест-кімната “Загублені у банку”.

Поділитись

Новини по темі: