16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Борислав Розенблат ініціює виділення 20 млн грн держсубвенції на проекти із енергозбереження для ОСББ Житомира

Борислав Розенблат ініціює виділення 20 млн грн держсубвенції на проекти із енергозбереження для ОСББ Житомира

  • 29 січня, 2019 14:37

Народний депутат від Житомира, Борислав Розенблат ініціює виділення 20 млн гривень держсубвенції для ОССБ Житомира. Про це він повідомив під час зустрічі з керівниками об’єднань співвласників багатоповерхівок міста.

«Нові вікна та двері у під'їздах старих житомирських багатоповерхівок - це цілком реально. Цього року ініціюю виділення 20 млн грн держсубвенції на проекти з енергозбереження для ОСББ Житомира», – наголосив Борислав Розенблат.

Під час зустрічі, 28 січня, народний депутат зазначив, що державна субвенція – це кошти платників податків і вони повинні повертатися до людей у якості реальних проектів.

«Тому наступний крок – за вами, голови ОСББ: пишіть та подавайте проекти, аби ваші будинки якомога швидше отримали відповідне фінансування. Вірю, що спільно у нас усе вийде і у новий опалювальний сезон житомиряни отримають комфортні будинки», – зазначив Борислав Розенблат.

Нагадаємо, що з ініціативи Борислава Розенблата у 2016-2017 роках витратили 45 млн 300 тисяч гривень на заміну медичного обладнання у лікарнях Житомира. Зараз у місті триває інший проект з будівництва 10 спортивних майданчиків у Житомирі, який народний депутат започаткував у 2018 році.


 





Поділитись

Новини по темі: