20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Жителям Житомира стала доступна нова послуга «Цифрове телебачення»

Жителям Житомира стала доступна нова послуга «Цифрове телебачення»

  • 7 серпня, 2008 21:26
З серпня жителям Житомира стала доступною нова послуга «Цифрове телебачення», яку надає компанія «Житомирські інформаційні мережі».

До 1 грудня цифрове телемовлення вестиметься в тестовому режимі і будь-який абонент кабельного телебачення може безкоштовно скористатися цим «ноу-хау».

Як пояснив генеральний директор компанії «Житомирські інформаційні мережі» Олександр Кирілов, цифрове телебачення –  це система передачі цифрових сигналів і за допомогою цієї технології абоненти при підключенні можуть вибирати тільки ті канали, які їм цікаві, пише Дмитро Корнійчук.

Кабельне ж телебачення розповсюджується аналоговим способом, тобто, канали не розділяються на групи, абонент платить абонентську плату за всі канали, незалежно від того, бажає він їх дивитися чи ні.

Для підключення необхідно купити тільки тюнер (цифровий декодер) ціна якого складає 350 грн., саме ж підключення проводитися безкоштовно.

Нововведення цікаве тим, що користувачам пропонуються тематичні пакети, в які входитимуть до 10 каналів, з однією тематикою. Будуть запропоновані наступні тематики: спорт, фільми, дитячий пакет, пізнавальний пакет і т.д. Ціна пакету на місяць залежатиме від того, скільки каналів входить в пакет. Ціна одного каналу коштуватиме приблизно 1 – 1,5 грн., відповідно ціна самого пакету 10 – 15 грн.

Скористатися цією послугою можуть тільки абоненти кабельного телебачення.
Поділитись

Новини по темі: