28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • До Євро-2012 в Житомирській області підвищать якість громадського харчування

До Євро-2012 в Житомирській області підвищать якість громадського харчування

  • 28 липня, 2008 15:06

В рамках підготовки до Євро-2012 в Житомирській області збираються сертифікувати послуги і підвищити якість громадського харчування.

Як повідомляє "Бізнес Житомир", відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Юрій Забела.

У документі наголошується, що головному управлінню економіки ОГА спільно з центром стандартизації, метрології і сертифікації доручено забезпечити надання консультацій суб'єктам господарювання всіх форм власності щодо вимог чинного законодавства у сфері громадського харчування.
 
"Райдержадміністраціям і міськвиконкомам доручено до 10 жовтня 2008 року підготувати списки суб'єктів підприємницької діяльності, які надають послуги громадського харчування, і подати їх ГП "Жітомирстандартметрологія", - наголошується в розпорядженні.
“Цей документ Забела підписав для того, щоб попередити випадки харчових отруєнь в регіоні, що буде особливо актуальним під час проведення в Україні Євро-2012, до якого Житомирська область як транзитна область для туристів і учасників чемпіонату має безпосереднє відношення”, - повідомляє прес-служба ОГА. Про це «Журналу Житомира» повідомляє УНІАН.
Поділитись

Новини по темі: