22 жовтня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • 150 тисяч гранту на власну справу можуть отримати молоді підприємці: як податися

150 тисяч гранту на власну справу можуть отримати молоді підприємці: як податися

  • Фото: Ілюстративне
  • 22 жовтня, 2024 16:59

Молоді підприємці віком до 25 років вже можуть подавати заявки на отримання грантів до 150 тис. гривень на відкриття власного бізнесу у межах програми «Власна Справа». Така послуга доступна на порталі «Дія». Про це повідомила Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко.

«Якщо вам до 25 років, подавайте заявку на програму та отримуйте до 150 тис. грн на свій бізнес. Грант для молоді не має вимоги створення нових робочих місць. Після ухвалення позитивного рішення щодо виділення гранту, лише необхідно відкрити ФОП», — наголосила Юлія Свириденко.

За її словами, подати заявку можна лише в кілька кліків. Зайдіть на портал Дія в розділ «Грант на власну справу» і подаєте заявку онлайн.

Через три роки такі підприємці зможуть ще раз отримати грант від держави — вже за програмою «Власна Справа» на загальних умовах. На сьогодні — це 250 тис. гривень за умови створення не менше двох робочих місць.

За понад два роки роботи програми «Власна Справа» підприємці отримали від держави понад 20 тисяч грантів на розвиток бізнесу на майже 5 мільярдів гривень.

Поділитись

Новини по темі: