Військовослужбовець Десантно-штурмових військ Олег Ковальчук з Коростишева взяв участь у першому виїзному конкурсі 15-го ювілейного сезону МастерШеф, на якому збирали гроші на потреби Збройних сил України. Учасники змагалися у виготовленні кулінарних страв.
Про це повідомило управління комунікацій Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України.
"У Києві в парку імені Т.Г. Шевченка відбувся перший виїзний конкурс 15-го ювілейного сезону "МастерШеф", на якому його учасники змагалися у виготовленні кулінарних страв. За традицією конкурсу, виготовленими смаколиками частували там усіх охочих, яких просили донатити, хто скільки може, на потреби Збройних Сил України", — йдеться у повідомленні.
Усього змагалися ТОП 20 учасників 15-го сезону проєкту “МастерШеф” поділених на дві команди по 10 людей.
Одним з капітанів команд був військовослужбовець Десантно-штурмових військ ЗС України Олег Ковальчук, учасник проєкту “МастерШеф” 6-го сезону.
За словами військовослужбовця, йому дуже сподобалась організація заходу і те, як прості люди донатили кошти для наших захисників.
– Ми зробили ставку на український стріт-фуд, приготувавши курячий бульйон з галушками, козацький куліш, м’ясні крокети, курячі крильця, до яких зробили соуси, сирні кульки для дітей, запечені яблука на шпажках, шоколадний та ванільний бісквіти, узвар, какао. Усе виготовлене глядачі смакували з великим апетитом, не забуваючи переказувати кошти для армії, – поділився своїми враженнями Олег Ковальчук.
У цьому році Олег Ковальчук приєднався до лав Десантно-штурмових військ ЗС України, де проходить військову службу на посаді кухаря в одній з військових частин.
Усі зібрані під час цього заходу кошти були переказані на потреби Збройних Сил України.