20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • Житомирський бронетанковий продовжує працювати: завод передав МО партію модернізованих БМП. ФОТО

Житомирський бронетанковий продовжує працювати: завод передав МО партію модернізованих БМП. ФОТО

  • 3 квітня, 2020 15:57
Житомирський бронетанковий завод передав Міністерству оборони України партію з відремонтованих і модернізованих бойових машин піхоти.

Як повідомляє пресслужба Державного концерну "Укроборонпром", завод передав МО 5 одиниць БМП-1 і 2 одиниці БМП-2.

Зазначається, що працівники підприємства відновили боєздатність всіх систем та агрегатів, замінили несправні прилади, перевірили роботу озброєння. Ремонтні роботи здійснено в рамках договору на виконання державного оборонного замовлення, який було укладено восени 2018-го строком на 2 роки. 

Директор ЖБТЗ Олексій Жуковець підкреслив, що навіть в умовах карантину підприємство вчасно виконало свої зобов’язання відповідно до діючих стандартів якості.

"Вже другий тиждень ми працюємо в особливому режимі у зв’язку з карантином та режимом надзвичайної ситуації в країні. Як і на інших підприємствах Укроборонпрому, на ЖБТЗ діє суровий режим дотримання санітарно-гігієнічних заходів, працівники заводу забезпечені засобами особистого захисту, ведемо постійне інформування про те, як знизити ризики захворювання на коронавірус. Заради збереження здоров’я працівників, наразі для виконання ДОЗ задіяні лише ті фахівці, які є критично важливими на своїх ділянках", – повідомив Жуковець.





Поділитись

Новини по темі: