28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • Напередодні Нового року мер Житомира їздив на Донбас до українських військових. ФОТО

Напередодні Нового року мер Житомира їздив на Донбас до українських військових. ФОТО

  • 2 січня, 2020 14:21
Міський голова Житомира Сергій Сухомлин та волонтери Житомирщини напередодні Нового року відвідали Донбас, щоб привітати захисників з прийдешніми святами.

Як повідомляє телеканал C-TV, поїхали до військових не з пустими руками, а зі смачними подарунками, які протягом місяця збирали жителі області.
 

«Ми знаємо, що сьогодні Збройні сили України більш-менш непогано забезпечують військових продуктами харчування, але нам хочеться, щоб до новорічного столу наші солдати отримали щось смачне», - сказав один із волонтерів міста.


Першими, хто отримав святковий бонус – це легендарна 95-та окрема Житомирська десантно-штурмова бригада, яка нині несе службу на Луганщині. Поспілкувавшись з військовими, міський голова Сергій Сухомлин особисто привітав хлопців і пообіцяв сприяти та допомагати у разі виникнення проблем вже в рідному місті Житомирі.

Посмакувавши солдатської юшки, волонтери вирушили на Донеччину, а саме у селище Зайцево. Село давно розділене на дві частини: з одного боку захисники, українська армія, з другого – сепаратисти, тому групі довелося маскуватися, щоб неушкодженими дістатися місця дислокації військових розвідників.
 

«Для нас – це ковток свіжого повітря, цей ваш візит, адже щодня одне і те ж - сірість, напруга і невідомість, хоча зараз стріляють менше, може через запланований обмін полоненими, а може через свята», - говорить один із військових.


Наступного дня волонтерський склад розділився на дві частини: одні поїхали до працівників поліції Житомирщини, які на даний час служать у місті Волноваха, інші у місто Слов'янськ, до працівників Служби Безпеки України.













Поділитись

Новини по темі: