26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • За підтримки артилерії і танків піхотинці здійснили контрнаступ: навчання під Житомиром

За підтримки артилерії і танків піхотинці здійснили контрнаступ: навчання під Житомиром

  • 28 листопада, 2018 22:24
Сухопутні війська ЗСУ провели чергові навчання. Бойові стрільби з танків і артилерії провели підрозділи 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Острозького з Новоград-Волинського.

Про це напередодні повідомила прес-служба бригади і опублікувала відео навчань, які відбулися в Житомирській області.

"За підтримки артилерії і вогневого натиску танкового підрозділу піхотинці здійснили контрнаступ і прорвали оборону умовного противника. За таким сценарієм проходив черговий етап тактичних навчань з бойовою стрільбою механізованих підрозділів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 26 листопада підрозділи ЗСУ та СБУ були приведені в повну бойову готовність після захоплення українських кораблі російським спецназом в Керченській протоці.

Як повідомлялося, 26 листопада Верховна Рада 276 голосами підтримала указ президента Про введення воєнного стану в Україні.

Згідно з рішенням глави держави, воєнний стан в Україні запроваджується терміном на 30 діб з 14.00 26 листопада в десяти областях України: Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській.
 

Танкові стрільби під Житомиром. ВІДЕО


Поділитись

Новини по темі: