20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Де знайти найкращі суші у Житомирі?

  • 16 січня, 2021 17:31
Суші — це гордість Японії! Хоча дехто здатен сприймати цю страву як фастфуд — це зовсім не так. Японські майстри роками відточували рецепти справжніх суші та ролів, аби кожен міг насолодитися цією вершиною японської культури.

Як створюють якісні та корисні суші? Чи можна бути впевненим в їх безпечності для организму? Команда KILOGRAMM.SUSHI Project відповідає на це та інші питання.

Перевірені постачальники

Перш за все слід приділяти увагу якості послуг постачальників, адже від них значною мірою залежить у якому стані продукти опиняться на нашій кухні. Тому ми ретельно відбираємо та співпрацюємо з лише перевіреними постачальниками. Крім цього, велика увага приділяється обладнанню, яким доставляють сировину: усі вантажівки мають бути обладнані високоякісними холодильними камерами, аби риба та морепродукти не втратили свої корисні властивості. Також до риби застосовується спеціальна технологія шокової заморозки.

Якісне кухонне обладнання

Після того, як продукти потрапили до нашої кухні - розпочинається наступний етап у підготовці якісних суші. Перш за все, наша задача - зберегти свіжість сировини, тож ми використовуємо останні новинки кухонного оснащення задля цієї мети. Усі продукти розподіляються по холодильним та морозильним камерам, що працюють з дотриманням певного температурного режиму та рівня вологи, що дозволяє зберегти якість, свіжість та навіть запах сировини.

Ми постійно намагаємось знайти нові засоби, щоб зробити процес приготування суші ще безпечнішим та швидшим. Лише так можна отримати продукт найвищої якості. Не малу роль у цьому грає наше кухонне обладнання. Під час приготування суші та ролів ми використовуємо лише якісне кухонне обладнання. Наприклад, для обробки риби та морепродуктів на кухні встановлені спеціальні столи з охолодженням стільниць. Також наші майстри варять рис лише в високоякісних пароварках з дотриманням певного температурного режиму. Це стосується навіть ножів - за давньою японською традицією, лише гострим ножем можна правильно нарізати рибу.

3. Лише якісні продукти

Якісні суші неможливо зробити з неякісних продуктів. Саме тому ми ретельно обираємо всіх постачальників, з якими співпрацюємо - якість їх роботи постійно підтверджується. Для приготування суші не підходить звичайний круглозерновий рис, тому для збереження якості власного продукту, наша команда замовляє спеціальний рис необхідних сортів зі Сполучених Штатів Америки, а соєвий соус закуповується у японського виробника. Щодо норі - ми замовляємо їх лише з маркуванням “А” або “Gold”, адже, лише такі листи мають справжній насичений смак та аромат. Васабі ми також закуповуємо з Японії, тож замовляючи суші у KILOGRAMM.SUSHI Project ви можете бути певні, що отримуєте абсолютно якісний продукт!

Довіряти лише професіоналам!

Заключний та один з найважливіших компонентів у створенні справді якісного продукту - це професіональна команда. Ми ретельно контролюємо кожен етап виробництва: від закупівлі сировини до доставки суші. Також усі наші суші-майстри проходять ретельний відбір. Тому якщо Ви замовляєте суші сет у KILOGRAMM.SUSHI Project - можете бути певні, що замовляєте лише якісний продукт!

Поділитись

Новини по темі: