28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На ремонт чаші басейну «Авангард» витратять майже 6,5 млн грн

На ремонт чаші басейну «Авангард» витратять майже 6,5 млн грн

  • 13 січня, 2022 16:38
У Житомирі до кінця 2022 року мають відремонтувати чашу басейну "Авангард". 13 січня Департамент регіонального розвитку ОДА уклав договір з підрядником. Про це повідомляється на сайті Prozorro.

ТОВ "УК "Комфорт-Буд" за ремонту чаші заплатять 6 млн 464 тис. гривень.
 

Ремонт басейну


Відповідно до проєкту буде розібрано цементне покриття підлоги та покриття з керамічних плиток, натомість проведено роботи з улаштування нового покриття та укладання стельових плит.

Також підрядник має провести роботи з водопроводу та каналізації, придбати гідравлічний підйомник для басейну, а також насос у комплекті з автоматикою підключення.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, раніше в басейні утеплили бокові фасади, замінили вікна та двері, відремонтували ганок, вестибюль та сходи, здійснили ремонт несучих конструкцій чаші басейну, відремонтували спортзал та інші внутрішні приміщення.


 

Що відомо про підрядника


ТОВ "УК "Комфорт-Буд" - зареєстровано в Житомирі в 2016 році. Директор - Балакішієв Станіслав Закірович. Основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Статутний капітал - 1 000 грн.

ТОВ "УК "Комфорт-Буд" проводило реконструкцію Нового бульвару. Також фірма виграла тендер і проводить реконструкцію майдану Мистецькі ворота.
Поділитись

Новини по темі: