29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Благодійники передали лікарням Житомира партію функціональних ліжок. ФОТО

  • 24 грудня, 2021 8:38
Житомирські міські лікарні отримають партію функціональних ліжок. Їх передали Житомирській громаді благодійники з Нідерландів. До Житомира ліжка привезли за сприяння благодійного фонду «Хлібний дім».
 

«Впродовж 10 років нам приходить гуманітарна допомога від благодійників з Голландії, які поставляють до Житомирської області медичне обладнання. Цього разу ми отримали лікарняні ліжка, які будуть передані міським лікарням», - каже директор благодійного фонду «Хлібний дім» Аркадій Маргуліс.




За словами міського голови Житомира, в першу лікарню передають 20 одиниць. Їх розподілять між терапевтичними відділеннями. В другу лікарню - 43 ліжка, які розмістять у відділеннях кардіології та кардіореанімації. 
 

«Медичні ліжка в стаціонарах мають властивість зношуватись, ламатись, і загалом застарівати. Якісне обладнання не з дешевих. Завдяки цілеспрямованій допомозі благодійників, ліжка регулярно оновлюються. Сьогоднішня партія дасть змогу закрити потребу обох медичних закладів у нових ліжках на певний час», - сказав міський голова Сергій Сухомлин.








Фото: ЖМР
Поділитись

Новини по темі: