19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі патрульні затримали п'яного водія: чоловік ледве стояв на ногах. ВІДЕО

У Житомирі патрульні затримали п'яного водія: чоловік ледве стояв на ногах. ВІДЕО

  • 3 грудня, 2021 8:29
2 грудня на околиці Житомира патрульні поліцейські склали протокол на водія, який у нетверезому стані їздив вулицями міста. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції.
 

"Інспектори патрульної поліції отримали звернення від громадянина про те, що вулицею Промисловою рухається автомобіль BMW, за кермом якого перебуває водій з ознаками алкогольного сп'яніння. Патрульні поліцейські виявили автомобіль, що підпадав під орієнтування, на перехресті вулиць Корольова та Промислової", - інформує поліція.


Під час спілкування з водієм та перевірки документів патрульні виявили, що чоловік справді має явні ознаки алкогольного сп'яніння.

На опублікованому поліцією відео видно, що водій ледве стояв на ногах. Від проходження медичного освідування на місці чи у медичному закладі він відмовився в присутності двох свідків.

Патрульні оформили на водія протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння) КУпАП та доставили автомобіль на майданчик тимчасово затриманих транспортних засобів.

Поділитись

Новини по темі: