19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі поліцейський став випадковим свідком крадіжки та затримав злочинця

У Житомирі поліцейський став випадковим свідком крадіжки та затримав злочинця

  • 23 листопада, 2021 11:54
У Житомирі поліцейський помітив чоловіка, який через розбите вікно в чужому автомобілі витягав майно, та завадив йому втекти. Інцидент стався у дворі однієї з багатоповерхівок міста.
 

"До Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення про невідомого, який розбив скло автомобіля та намагається звідти щось витягнути. Як з’ясувалось, транспортний засіб знаходився у дворі багатоповерхівки. Підозрілий рух біля нього у вікно помітив працівник поліції, що проживає у будинку поруч. Тож він повідомив про це колегам та завадив втекти причетному", - інформує поліція Житомирської області.


Правоохоронці затримали крадія, ним виявився 49-річний житель Черняхівської громади. Як з'ясувалось, він вже встиг вийняти частину речей з автомобіля. Відомо, що чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. 

Свою провину чоловік визнав. З місця події правоохоронці вилучили сумку з електроінструментом, що належить власнику авто, та знаряддя скоєння злочину.

Відповідно до чинного законодавства затриманому може загрожувати позбавлення волі строком від 3 до 6 років.

Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: