25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області за один день сталися дві смертельні ДТП. ФОТО

У Житомирській області за один день сталися дві смертельні ДТП. ФОТО

  • 19 листопада, 2021 12:37
На автошляхах Житомирщини 18 листопада зафіксували дві смертельні дорожньо-транспортні пригоди. Перша аварія сталася вранці на 14 км автошляху Попільня – Ружин.

"Попередньо, близько 6:30 водій автомобіля Skoda Superb, 35-річний житель Бердичівського району, не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги та з’їхав на узбіччя, де транспортний засіб перекинувся", – повідомили в поліції Житомирської області.

У результаті ДТП травми отримав пасажир цього ж авто, 32-річний житель Семенівської територіальної громади Бердичівського району. Чоловік загинув на місці події.



Ще одна аварія сталася ввечері на 192 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Андріївка.
 

"Попередньо, водій автофургона IVECO, 51-річний житомирянин, здійснив зіткнення з гужовою повозкою, що рухалась у попутному напрямку", – інформують правоохоронці.




У результаті ДТП водій воза, 37-річний місцевий житель, від отриманих травм загинув на місці події.

Поліцейські закликають водіїв до уважності та суворого дотримання Правил дорожнього руху, а водіям гужового транспорту нагадують, що віз повинен бути обладнаний світлоповертачами. Для руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості на гужовому транспорті необхідно увімкнути ліхтарі: спереду – білого кольору, ззаду – червоного кольору, що встановлюються з лівого боку воза.
Поділитись

Новини по темі: