24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Опинився не в тому місці і не в той час: в Житомирській області в ДТП загинув молодий хлопець

Опинився не в тому місці і не в той час: в Житомирській області в ДТП загинув молодий хлопець

  • 15 листопада, 2021 12:13
Поліція розслідує загибель 17-річного хлопця у ДТП на Житомирщині. Аварія сталась на світанку 13 листопада у Романівській територіальній громаді. 
 

"На 39 км автодороги Дубрівка – Висока Піч під час зустрічного роз’їзду сталося дотичне зіткнення вантажного Mercedes-Benz Actros з напівпричепом під керуванням 27-річного жителя Рівненщини з автомобілем Chery Tiggo 8, яким керував 39-річний житомирянин", - повідомила поліція.


Ніхто з водіїв транспортних засобів не постраждав, а керманич вантажівки продовжив свій рух, за його словами, навіть не помітивши удару. Його поліцейські затримали впродовж пів години.



Натомість після зіткнення з вантажівкою кросовер зачепив одного з двох пішоходів, які в цей час рухались по краю дороги. На жаль, травми, отримані внаслідок ДТП, виявились несумісними з життям. Загиблим виявився 17-річний жителем с. Соболівка. 

"Наразі всі обставини та причини, які призвели до трагічної ДТП, встановлюють слідчі Слідчого управління ГУНП в області. Триває розслідування  кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України", - додали в поліції.

Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: