26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Реставрація театру ляльок: стало відомо, як виглядатиме фасад будівлі. ФОТО

Реставрація театру ляльок: стало відомо, як виглядатиме фасад будівлі. ФОТО

  • 11 листопада, 2021 17:56
Житомирський академічний обласний театр ляльок потрапив в програму "Велика реставрація" і отримає фінансування з держбюджету на проведення робіт.

11 листопада головна архітекторка Житомира Ольга Бронштейн показала, як після реставрації виглядатиме фасад театру.
 

"На днях було погоджено паспорт опорядження фасаду. Ось такий вигляд буде мати будівля Житомирського академічного обласного театру ляльок за адресою вул. Михайлівська, 7 в м. Житомир. Будівля є пам’яткою архітектури місцевого значення. Будівля буде відреставрована до автентичного стану, з деякими додатковими незначними елементами, такі як вітражеві вікна, які не суперечать стилю, а навпаки тільки підкреслюють стиль модерн", - написала в соцмережі Бронштейн.






Як повідомлялося, Департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації оголосив тендер на ремонтно-реставраційні роботи будівлі театру ляльок. Тендер виграло ТОВ "АртХаус". З фірмою вже уклали договір.

В будівлі мають провести загальнобудівельні роботи, електромонтажні роботи, роботи з опалення, вентиляції, водопроводу та каналізації, монтаж конструкцій сцени, монтаж технологічного зв'язку, монтаж системи трансляції звуку зі сцени.

За умовами тендеру, провести реставрацію театру на Михайлівській підрядник має до 1 грудня 2022 року. Реставрація коштуватиме майже 60 млн гривень.
Поділитись

Новини по темі: