25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • У Житомирській ОДА вже є працівники, яких відсторонили через відмову від вакцинації

У Житомирській ОДА вже є працівники, яких відсторонили через відмову від вакцинації

  • 8 листопада, 2021 17:21
У Житомирській облдержадміністрації проти коронавірусу вакциновано 97,5% працівників. Проте є й ті, хто взагалі відмовився робити щеплення. Їх почали відстороняти від роботи.

Про це повідомив 8 листопада керівник апарату Житомирської облдержадміністрації Олег Шарварко.

Він зазначив, що відмовилося від вакцинації проти коронавірусу 8 працівників ОДА, 2 з яких вже відсторонено від роботи, а решта знаходяться на лікарняному або у відпустці.

У райдержадміністраціях Житомирщини не вакциновано 26 осіб, з яких 17 мають протипоказання або нещодавно перехворіли на COVID-19 та 9 працівників відмовилися щепитися (4 особи відсторонено від роботи та 5 перебувають на лікарняному або у відпустці).
 

«Всі працівники, які відсторонені від роботи у обласній та районних державних адміністраціях не отримуватимуть заробітну плату, однак матимуть можливість вакцинуватися впродовж 4 місяців після усунення їх від виконання службових обов’язків. Ті, хто не щепляться протягом цього періоду, будуть у подальшому звільнені з державної служби», — зазначив Олег Шарварко.


Нагадаємо, в Україні з 8 листопада державних службовців та освітян відсторонятимуть від роботи у разі відсутності щеплення проти коронавірусу.
Поділитись

Новини по темі: