19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • На Житомирщині у хлопця на 10 років забрали водійські права: його тричі ловили п'яним за кермом

На Житомирщині у хлопця на 10 років забрали водійські права: його тричі ловили п'яним за кермом

  • 4 листопада, 2021 8:58
20-річного жителя Новограда-Волинського покарано адміністративним арештом і забороною керувати транспортними засобами упродовж 10 наступних років. Поліцейські тричі фіксували нетверезе перебування молодика за кермом. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"У серпні працівники сектору реагування, патрулюючи вулиці міста, помітили автомобіль Opel, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Відтак правоохоронці зупинили транспортний засіб для з’ясування всіх обставин. За кермом перебував 20-річний молодик з явними зовнішніми ознаками алкогольного сп’яніння. Хлопцеві запропонували пройти відповідне тестування, проте він відмовився", - розповіли поліцейські.


З'ясувалось, що цього ж водія поліцейські зупиняли за правопорушення у червні та липні і тоді він теж перебував у нетверезому стані.

Відносно керманича правоохоронці оформили адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння…), ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів…) та ст. 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом…).

Днями суд, розглянувши вказані матеріали, ухвалив рішення про визнання молодика винним та визначив покарання у вигляді 15 діб адміністративного арешту з позбавленням права керувати транспортними засобами упродовж 10 наступних років. Наразі хлопець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Поділитись

Новини по темі: