29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Недолугий жарт: поліція розшукала чоловіка, який «замінував» міст у Житомирі

Недолугий жарт: поліція розшукала чоловіка, який «замінував» міст у Житомирі

  • 23 жовтня, 2021 10:48
Автором неправдивого повідомлення про замінування автомобільного моста у Житомирі, що надійшло до поліції 22 жовтня, виявився 36-річний житель області. Встановлено, що він перебував напідпитку.
 

"Телефонний дзвінок з відомостями про замінування автомобільного моста у м. Житомирі надійшло на спецлінію "102" близько 5 ранку. Абонент не назвався і більше уточнюючих відомостей не надав. На тривожне повідомлення одразу ж відреагували екстрені служби та було прийнято рішення про обстеження трьох автомобільних мостів в обласному центрі. На місцях працювали поліцейські слідчо-оперативних груп ГУНП та Житомирського райуправління, патрульні, кінологи зі службовими собаками та представники інших відповідних структур", - повідомили в поліції.


Фахівці вибухотехнічної служби ретельно обстежили об’єкти інфраструктури по вулицях Жуйка, Чуднівській і Троянівській. Жодних предметів або речовин, які могли б становити загрозу безпеці людей, виявлено не було.

Впродовж кількох годин правоохоронці встановили псевдомінера. Ним виявився 36-річний житель Корнинської громади. Чоловік назвав свою витівку недолугим жартом і пояснив її вживанням алкоголю.

Нетвереза витівка може обернутися для чоловіка ув’язненням на передбачений законом термін від 2 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: