19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Lifecell покращить покриття 4G в 450 населених пунктах Житомирської області

  • 20 жовтня, 2021 11:50
Один із великих мобільних операторів країни – компанія Lifecell – планує інвестувати в область понад 200 млн грн на розвиток швидкісного мобільного зв’язку.

Такі домовленості зафіксували вчора, 19 жовтня, під час підписання тристороннього меморандуму із представниками компанії голова Житомирської обласної ради та голова Житомирської ОДА.
 

«Загалом оператор планує інвестувати в розвиток швидкісного мобільного зв’язку понад 200 млн грн, з них – понад 100 млн грн вже в цьому році. За ці кошти планують побудувати понад 150 нових об’єктів зв’язку/стільникових базових станцій, модернізувати приблизно 50 раніше збудованих. А це означає якісний зв'язок та інтернет для жителів області», – зазначив голова облради Володимир Федоренко.




Відповідно до наміру про співпрацю, оператор протягом найближчого року планує побудувати та покращити покриття в більш ніж 450 населених пунктах Житомирської області, де проживає близько 250 тис. людей.

За словами головного виконавчого директора Lifecell Ісмет Язиджи, у 2021 році компанія вже значно розширила покриття швидкісного мобільного зв’язку на Житомирщині.

Зв'язок 4G з'явився у 116 нових населених пунктах і відповідно понад  44 тис. жителів області отримали можливість користуватись швидкісним інтернетом.
Поділитись

Новини по темі: