19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Проєкт Ukraїner показав, як у Житомирі ревіталізують завод «Електровимірювач»

Проєкт Ukraїner показав, як у Житомирі ревіталізують завод «Електровимірювач»

  • 13 жовтня, 2021 14:53
Колись важливий промисловий центр, сьогодні житомирський завод «Електровимірювач» переважно випускає приладдя для шкільних кабінетів фізики. З 2019 року співвласником підприємства став Андрій Чибуровський, який вирішив зберегти потужності підприємства та створити на його базі соціально значущий проєкт. 

Так за участі архітектора Романа Саха та фандрайзерки Віти Базан у приміщеннях колишніх лабораторій і складів розбудовують інноваційний парк «Вимірювач».

Серед іншого тут можна виготовити прототип свого продукту, взяти участь у кількаденній резиденції для роботи з електронною музикою, попрацювати за верстатом з різними типами матеріалів, знайти нове застосування застарілим деталям і приладам, створити крафтові аксесуари. 

В амбітних планах «Вимірювача» — допомагати запускати якісне серійне виробництво, масштабувати локальний бізнес і запустити потужну освітню платформу для Житомира та України загалом.

Проєкт Ukraїner підготував сюжет про те, як ревіталізують завод «Електровимірювач». Також за посиланням читайте лонгрід.
 
Поділитись

Новини по темі: