26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Літня житомирянка обміняла 20 тисяч гривень на конверт з папірцями

Літня житомирянка обміняла 20 тисяч гривень на конверт з папірцями

  • 13 жовтня, 2021 12:12
Жителька Житомира, повіривши жінці, яка прийшла до неї додому, здійснила обмін "старих грошей на нові". У результаті втратила 20 тисяч гривень заощаджень. Поліцією розпочата відповідна перевірка.
 

"12 жовтня до Житомирського райуправління поліції звернулась 71-річна жителька обласного центру із повідомленням про шахрайство. Жінка розповіла, що кілька днів тому, повіривши незнайомці, обміняла свої гроші на "нові". Нині ж виявила, що натомість отримала папірці в конверті", - інформує ГУ Нацполіції Житомирська області.


На місці події поліцейські з’ясували, що 8 жовтня додому до заявниці прийшла незнайомка, яка й повідомила про нібито необхідність обміну купюр "старого зразка". Жінка зазначила, що для зручності пенсіонерів така послуга здійснюється вдома, відтак запропонували господині перевірити свої заощадження та провести необхідну процедуру.

У результаті певних маніпуляцій гостя отримала 20 тисяч гривень. Натомість залишила конверт з нібито новими купюрами. Лише згодом жінка перевірила його вміст та виявила, що ошукана.

Нині поліцейські з’ясовують всі обставини та встановлюють особу, причетну до ошуканства.
Поділитись

Новини по темі: