16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області двоє хлопців вилетіли в кювет на викраденій машині. ФОТО

У Житомирській області двоє хлопців вилетіли в кювет на викраденій машині. ФОТО

  • 11 жовтня, 2021 15:21
В місті Овруч двоє хлопців побились об заклад та вкрали з гаража автомобіль. Однак далеко поїхати не вдалося: через невміле керування транспортний засіб опинився у кюветі. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"До відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського РУ надійшло повідомлення від 50-річного жителя місцевої громади про незаконне заволодіння його транспортним засобом. За словами заявника, він дізнався про зникнення свого ВАЗ-21061 від знайомих, які вночі помітили автомобіль у кюветі та зателефонували йому", - розповідають правоохоронці.


Правоохоронці з’ясували, що звечора транспортний засіб знаходився у гаражі на території приватного домоволодіння. Однак власник залишив ключі всередині і двері приміщення не зачинив.



Власник авто запідозрив у причетності до крадіжки двох місцевих парубків, які товаришували з його сином. Під час перевірки цієї інформації вона підтвердилась. Двоє хлопців, віком 25 та 16 років, визнали свою причетність.

Відомо, що старший з них вже був раніше засуджений за аналогічний злочин та нині перебуває в якості обвинуваченого за інше кримінальне діяння. До того ж медичне обстеження засвідчило, що молодик перебував у нетверезому стані.

"Нині триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Слідчі встановлюють роль та участь у події кожного з парубків", - додали в поліції.

Фото: ГУНП
Поділитись

Новини по темі: