27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • 20-річний поліцейський організував на Житомирщині мережу наркодилерів і продавав амфетамін

20-річний поліцейський організував на Житомирщині мережу наркодилерів і продавав амфетамін

  • 11 жовтня, 2021 9:13
У Житомирській області співробітники Служби безпеки України викрили старшого інспектора одного із районних відділень поліції на розповсюдженні наркотиків.

Як встановило слідство, офіцер поліції налагодив мережу розповсюдження амфетаміну на території одного із районів Житомирщини.
 

"Спочатку поліцейський збував психотропи особисто у вільний від роботи час. Згодом залучив декількох наркозалежних місцевих жителів, які за незначну винагороду погодилися збувати амфетамін у роздріб кінцевим споживачам", - розповіли в СБУ.


За оперативною інформацією СБУ, щомісячний "чистий" прибуток поліцейського від наркоторгівлі становив щонайменше декілька десятків тисяч гривень.



Попередньо оперативники задокументували кілька фактів збуту фігурантом справи психотропної речовини. Правоохоронці затримали наркополіцейського у Андрушівці під час збуту чергової партії психотропу.

У межах кримінального провадження за ст.307 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування.

Фото: СБУ
 

Службове розслідування


За фактом ймовірної причетності інспектора сектору реагування патрульної поліції до незаконного обігу наркотиків наказом керівника ГУНП призначено службове розслідування.
 

"8 жовтня стало відомо про викриття інспектора сектору реагування патрульної поліції одного з відділів поліцейської діяльності Бердичівського райвідділу в оборудках з наркотичними засобами. Наразі на місці події, у м. Андрушівці, працюють представники Управління Головної інспекції ГУНП регіону. Триває встановлення обставин події", - інформує поліція.


Про правоохоронця відомо, що він 2001 року народження, а на посаді інспектора сектору реагування патрульної поліції  - з липня 2021 року.
Поділитись

Новини по темі: