26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Ford на великій швидкості вилетів на зупинку і позбивав людей. ФОТО

Ford на великій швидкості вилетів на зупинку і позбивав людей. ФОТО

  • 10 жовтня, 2021 9:10
  • 1
Вчора у Житомирі близько 12.30 9 жовтня легковий автомобіль Ford Focus на великій швидкості вилетів на зупинку громадського транспорту.
 
За інформацією пресслужби патрульної поліції Житомирської області, на перехресті вулиць Київської та Князів Острозьких водійка легкового автомобіля Ford не впоралась з керуванням і виїхала на зупинку громадського транспорту.

В результаті ДТП більше за всіх травмувався 41-річний чоловік, який перебував на зупинці. Постраждалого забрала «швидка».

ДТП в Житомирі
ДТП в Житомирі
ДТП в Житомирі

Патрульні звернулися до українців: "Дотримуйтесь правил дорожнього руху!"

 
"Трапилась чергова ДТП", "Знову аварія на перехресті", "Водій врізався в інший автомобіль", — такі заголовки вже звичні для нашого повсякдення.
 
Так, ці новини читаються, їх обговорюють, про них пам’ятають. Але мало хто задумується про те, що кожна така новина — це чиєсь життя й здоров’я. Скалічені органи тіла, виснажений організм, втома, нерви, хвилювання, немалі кошти на лікування, а потім тяганина по судах і виконавчих службах, сплати штрафів, ремонти транспортних засобів… Чи рівнозначно це елементарному дотриманню правил дорожнього руху?
 
Нам, патрульним поліцейським, виїжджати на дорожньо-транспортні пригоди, та ще й з потерпілими — одне з найскладніших завдань. Бо це завжди кров, сльози, збитки. Часто — це людські життя.
 
Хтось комусь не надав переваги в русі, хтось був неуважним, нетверезим, а хтось здійснив незрозумілі маневри на дорозі чи перевищив швидкість.
 
Наслідок же завжди один — зіпсоване здоров’я, матеріальні збитки, довгі тяганини.
 
Так сталося і сьогодні. Близько 13-ї години патрульні поліцейські отримали повідомлення, що на одному з перехресть міста автомобіль в'їхав у зупинку громадського транспорту. 
 
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано 41-річного чоловіка, який знаходився на зупинці. Медики госпіталізували потерпілого до медичного закладу.
 
На місце інспектори викликали слідчьо-оперативну групу для встановлення обставин події.
 
Безпечних вам доріг, будьте уважними, дотримуйтесь ПДР!
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

מקסימ דוּבניק
14 жовтня, 2021 14:27:53

А все потому, что ваши &quot;стрелочки&quot; на красный свет уже давно стали индульгенцией и поводом не обращать внимания ни на пешеходов, ни на правила в целом <img src="/.s/sm/23/angry.gif" border="0" align="absmiddle" alt="angry" />