26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Ламав замки та виносив цінності: у Житомирі спіймали квартирного крадія

Ламав замки та виносив цінності: у Житомирі спіймали квартирного крадія

  • 5 жовтня, 2021 11:56
Поліцейські викрили житомирянина у низці квартирних крадіжок. Встановлено, що чоловік потрапляв до чужих осель, пошкоджуючи замки, та виносив цінності. Про це повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області

"Улітку до Житомирського райуправління поліції 63-річний житель обласного центру заявив про крадіжку з квартири. Чоловік повідомив про пошкоджений замок у вхідних дверях і зникнення цінних речей з помешкання", - йдеться у повідомленні.

Сума збитку склала понад 55 тисяч гривень. Поліція встановила, що до крадіжки причетний 27-річний житомирянин.
 

"За місцем проживання обґрунтовано підозрюваного правоохоронці провели санкціонований обшук та вилучили речі потерпілого", - повідомили в поліції.


Також правоохоронці встановили, що зазначений чоловік причетний до ще однієї крадіжки. З квартири 32-річного житомирянина за аналогічних обставин зникли вартісні прикраси та кошти на загальну суму близько 25 тисяч гривень.

Днями слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінальних діянь, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства, йому може загрожувати позбавлення волі терміном від 3 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: