19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі чоловік до смерті побив свого батька: йому загрожує до 10 років в'язниці

У Житомирі чоловік до смерті побив свого батька: йому загрожує до 10 років в'язниці

  • 4 жовтня, 2021 13:50
Житомирянка повідомила в поліцію про смерть свого 67-річного чоловіка. Згодом з’ясувалось, що до загибелі пенсіонера причетний його 33-річний син. Подія трапилась уночі 2 жовтня в одній з квартир міста. Про це "Журналу Житомира" повідомила поліція Житомирщини.

"До поліції зателефонувала 65-річна житомирянка з повідомленням про смерть її чоловіка. За вказаною жінкою адресою виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи Житомирського районного управління. Під час спілкування заявниця розповіла, що за кілька годин до смерті у квартирі виник конфлікт між чоловіком та сином. Жінка ж, намагаючись уникнути сварки, на цей час пішла до сусідки, а повернувшись додому, знайшла чоловіка на підлозі без ознак життя", - інформують правоохоронці.

За попереднім висновком експертів, смерть пенсіонера настала внаслідок множинних переломів та ушкоджень внутрішніх органів.

За обґрунтованою підозрою у причетності до нанесення вказаних травм поліцейські затримали 33-річного сина загиблого. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів насильницького характеру.

Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: