18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Він вхопився за вила, а вона – за лопату: сварка на Житомирщині ледь не закінчилася вбивством

Він вхопився за вила, а вона – за лопату: сварка на Житомирщині ледь не закінчилася вбивством

  • 28 вересня, 2021 9:47
68-річний чоловік потрапив в реанімацію після конфлікту з сусідкою. Події розгортались 26 вересня у селі Андріївка Житомирського району. Відомо, що учасники сварки перебували у стані алкогольного сп’яніння.
 

"59-річна місцева жителька разом з односельчанином спочатку обідали в її будинку, вживаючи спиртне, а потім вийшли на вулицю. До них підійшов ще один сусід, з яким жінка мала неприязні стосунки. Між ними раптово виникла чергова суперечка, а потім і сутичка, під час якої 68-річний чоловік вхопився за вила, а вона – за лопату", – інформує поліція Житомирщини.


Фото: поліція


В результаті конфлікту в чоловіка діагностовано множинні рубані та рвані рани голови. Його госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

"Жінка ж після приїзду поліцейських закрилась у власному будинку й категорично відмовлялась від спілкування. Під час подальшого обшуку з її оселі було вилучено одяг зі слідами крові, який вона намагалась приховати, та сільськогосподарський реманент", – додали правоохоронці. 

Слідчі кваліфікували подію за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин.
Поділитись

Новини по темі: