19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Рибоохоронний патруль зібрав на берегах Тетерева два десятки мішків із сміттям. ВІДЕО

Рибоохоронний патруль зібрав на берегах Тетерева два десятки мішків із сміттям. ВІДЕО

  • 17 вересня, 2021 14:35
17 вересня в рамках Міжнародного дня чистих берегів Житомирський рибоохоронний патруль провів збір сміття на березі річки Тетерів в районі Гідропарку. 

На акцію вийшли майже всі працівники патруля. Як результат – більше двох десятків мішків із різним сміттям, інформує "Суспільне".
 

"Сьогодні у нас працювали 18 людей, – каже Ігор Чернілевський, заступник начальника Житомирського рибоохоронного патруля. – Вже зараз зібрали близько десяти мішків сміття і ще продовжуємо збирати. Але знову ж таки хочу зауважити, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Минулого року ми прибирали у районі паперової фабрики, то там сміття було більше".


У мішках, які зібрали працівники патруля, в основному сміття, яке залишають після себе відпочивальники: пластикові пакети, пляшки з-під алкоголю. Подекуди знаходили і залишки будівельного сміття.
 

"Сьогодні збирали пусті пляшки, пакети, запаковані сміттям, – каже Максим Хомік, провідний державний інспектор Житомирського рибоохоронного патруля. – Зазвичай таке сміття залишають після себе відпочивальники, хоча це все можна було б забрати з собою і викинути так, як треба. Є тут і будівельна балія, а так, в основному, сміття після відпочивальників".


Всього працівники патруля пройшли близько кілометра берегової лінії.

Нагадаємо, 18 вересня у Житомирі в рамках "World Cleanup Day" відбудеться прибирання міського Гідропарку.
 
Поділитись

Новини по темі: