29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Літня погода закінчилася: в Україну йдуть похолодання та дощі

  • 13 вересня, 2021 15:33
Вихідні з літньою погодою скінчилися. Найближчими вихідними в Україні варто очікувати на суттєве похолодання. Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.
 

"Значно відчутніше похолодання припаде на найближчі вихідні, у суботу-неділю будемо трястися, особливо в помешканнях, від +13...+16 градусів", - попередила вона.


За словами синоптика, завтра, 14 вересня, температура повітря буде дещо нижчою у північних та західних областях - адже вони опиняться в тилу холодного фронту, вдень очікуються комфортні +18...+22 градуси. 

На решті території України побуде літня погода, +20...+25 градусів.

Також Наталка Діденко попередила про ранкові тумани. За її словами, видимість становитиме 300-500 метрів.


 

Прогноз Укргідрометцентру


За даними Укргідрометцентру, на початку тижня погоду в Україні формуватиме поле підвищеного тиску. Хмар трішки побільшає, але сонячне проміння все ще добре прогріватиме повітря.

Починаючи з четверга синоптична ситуація почне поступово змінюватись: циклон з північного заходу зі своїми атмосферними фронтами принесе в Україну дощі, посилення вітру та зниження температури.

У наступні три доби в Житомирі переважно без опадів. Температура вночі становитиме +7...+12, вдень ​​+18...+23 градусів.

Поділитись

Новини по темі: