19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі обрали запобіжний захід 22-річному підозрюваному в резонансному вбивстві

У Житомирі обрали запобіжний захід 22-річному підозрюваному в резонансному вбивстві

  • 6 вересня, 2021 17:09
У Житомирі підозрюваному у скоєнні вбивства матері і доньки обрано запобіжний захід. Про це 6 вересня повідомила Житомирська обласна прокуратура.

Зазначається, що чоловіка поміщено під варту без права внесення грошової застави.

"Ювенальним прокурором Житомирської обласної прокуратури забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою особі, підозрюваному у скоєнні подвійного вбивства. За результатом розгляду, ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира підозрюваного поміщено під варту строком на 60 діб без права внесення грошової застави", – інформує відомство.

5 вересня особі повідомлено про підозру за п.п 1, 2, 6 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох осіб, серед яких малолітня дитина, з корисливих мотивів).
 

Що сталося


4 вересня у Житомирі після ліквідації пожежі у квартирі виявили тіла 36-річної жінки та її дитини – 13-річної дівчинки. На тілах були ознаки насильницької смерті.

Інцидент стався в 5-поверхівці на вулиці Степана Бандери. Правоохоронці кинули всі сили за затримання підозрюваного у подвійному вбивстві, замаскованому під пожежу.

Підозрюваного, 22-річного житомирянина, затримали на світанку 5 вересня на території Ружинської громади. 

За словами підозрюваного, із загиблими він не був знайомий, а в квартиру зайшов через незачинені двері.
Поділитись

Новини по темі: