29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Затоплення вулиці Покровської: в міськраді шукають шляхи вирішення проблеми

Затоплення вулиці Покровської: в міськраді шукають шляхи вирішення проблеми

  • 1 вересня, 2021 16:31
У Житомирській міській раді шукають шляхи вирішення проблеми із затопленням в середмісті перехрестя вулиць Покровської та Грушевського.

Зокрема, начальник управління комунального господарства міськради під час засідання бюджетної комісії зазначив, що наразі є ідея відвести воду по колекторній трубі до вулиці Басейної, передає times.zt.
 

"На сьогодні нам потрібно розрахувати, скільки необхідно коштів для проведення зливовідводу з перехрестя вулиць Грушевського та Покровської. Оскільки раніше ніколи не розраховувався метод горизонтального буріння, ми провели попередні консультації і залучили житомирського проектанта, який має відповідний досвід. Поки є ідеї відвести воду по колекторній трубі в місце поблизу будівлі на вулиці Басейна 3. І зараз нам найголовніше "дійти" до цієї точки", – сказав Олександр Марцун. 


Фахівцями розраховуються два варіанти відведення води.
 

"Перший – по вулиці Михайла Грушевського і по вулиці Перемоги до цієї точки. Також є більш коротший варіант, але він можливий лише в тому разі, якщо ми знайдемо місця для горизонтального буріння шурфу. Зараз таке місце є на пустирі біля школи №3. На сьогодні потрібно 48600 гривень на техніко-економічне обгрунтування", – додав Марцун.


Депутати комісії погодилися, що проблему із зливовідведенням потрібно вирішувати і підтримали дане рішення.

Нагадаємо, фахівці досліджували в Житомирі проблемну зливову каналізацію в районі вулиці Покровської і з'ясували, що відтоку води заважає газова труба, яка проходить поперек колектора.
Поділитись

Новини по темі: