25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка, тіло якого два місяці тому знайшли в передмісті Житомира

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка, тіло якого два місяці тому знайшли в передмісті Житомира

  • 27 серпня, 2021 13:40
Правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві 29-річного жителя с. Ліщин Житомирського району, тіло якого було виявлено на березі місцевої річки. Про це "Журналу Житомира" повідомила поліція Житомирської області.
 

"У ході першочергових заходів для розкриття убивства 29-річного чоловіка поліцейські провели низку слідчих дій. Зокрема, опитали жителів села Ліщина та вивчили записи камер відеоспостереження, встановлених поблизу сільського будинку культури. Також під час огляду місця події поліцейські вилучили речові докази та слідчі призначили необхідні експертні дослідження. За їх результатами і вдалося викрити причетність до тяжкого злочину 27-річного жителя цього ж села", – інформують правоохоронці.


На початку липня поліцейські затримали його за обґрунтованою підозрою у побитті двох односельчан. Нині він є фігурантом кримінального провадження, що розслідується за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Судом його було взято під варту.

Про чоловіка відомо, що він ніде офіційно не працював, натомість вів антигромадський спосіб життя.

25 серпня слідчі Слідчого управління ГУНП в області під процесуальним керівництвом Житомирської обласної прокуратури оголосили чоловікові про підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ.

Досудове розслідування триває. За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати до 15 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: