25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Масштабний ремонт на трасі Житомир – Чернівці: новий асфальт та будівництво шляхопроводу. ФОТО

  • 20 серпня, 2021 8:34
У Житомирській області тривають ремонтні роботи на дорозі Н-03 Житомир – Чернівці: від міста Чуднів до межі з Хмельницькою областю. Наразі підрядники перебувають на ділянці, поблизу сіл Михайлівка та Кутище, що на Любарщині. Про це повідомляє Укравтодор та голова ОДА.
 

"Тут вже влаштовано понад 60 тисяч квадратних метрів покриття. Місцеві водії пам’ятають, як ще кілька років тому ця дорога перебувала у жахливому стані, проїзд транспорту тут забезпечували завдяки ямковому ремонту. Однак, вже зараз, під час поїздки цим маршрутом можна отримати задоволення від якісного дорожнього покриття та чудових краєвидів довкола", – сказав Віталій Бунечко.


Дорожники продовжують розширення дорожнього полотна, влаштування 2 шарів, загальною товщиною не менше 90 см. Проєктом передбачено влаштування металевого бар’єрного огородження та встановлення нових дорожніх знаків.









Також на трасі Н-03 Житомир – Чернівці поблизу Чуднова продовжується будівництво шляхопроводу через залізницю. Його мета – підвищити безпеку руху та скоротити час подорожі.
 

"Не зважаючи на вихідні та святкові дні роботи на шляхопроводі тривають цілодобово. Щодня на будівельному майданчику працюють майже 50 працівників. Вже завершені роботи з влаштування балок. Наступним етапом буде влаштування монолітної плити", – повідомив голова Житомирської ОДА.


Довжина збудованого шляхопроводу становитиме 66 метрів. Висота – 7,5 метрів над рівнем залізниці.

Водіїв закликають з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтно-будівельних робіт. 







Поділитись

Новини по темі: