20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На північному обході Житомира ремонтують аварійні ділянки: транспорт рухається в об'їзд. ФОТО

На північному обході Житомира ремонтують аварійні ділянки: транспорт рухається в об'їзд. ФОТО

  • 17 серпня, 2021 15:57
На північному обході Житомира тривають ремонтно-аварійні роботи. Зранку 17 серпня дорожники перекрили частину автотраси Київ – Чоп від транспортної розв'язки у селі Оліївка до села Іванівка. Наразі весь транспорт рухається через Житомир.

На транспортних розв'язках у селі Іванівка та Оліївка чергують екіпажі поліцейських, інформує "Суспільне".
 

"Встановили додаткові знаки, які вказують, що рух об'їзною дорогою Житомира закритий, – каже патрульний поліцейський Сергій Свинарський. – Весь транспорт направляється безпосередньо через місто Житомир: і габаритний транспорт, і легкові автомобілі. На перехресті вулиць Покровська – проспект Незалежності встановили додатковий екіпаж, який спрямовує водіїв на вулицю Покровську, якою вони виїжджають на трасу Київ – Чоп".


В Службі автомобільних доріг пояснили, що перекривати частину траси було необхідно, аби провести аварійно-ремонтні роботи.
 

"Наразі там працює техніка, проводиться демонтаж бетонних плит. Наступний етап – ущільнення відсівом і щебенем та облаштування 10-сантиметрового шару асфальтобетону. Роботи проводить приватне підприємство "Автомагістраль", яке працює на дорогах державного значення в області. Вартість ремонту не обрахована, тому що це – аварійні роботи. Підрахунки зроблять за результатами виконання робіт", – розповідає Представниця Служби автомобільних доріг в області Світлана Чернях-Кондрацька.


Завершити ремонтні роботи та відновити рух транспорту планують до 18:00 години.













Фото: Суспільне
Поділитись

Новини по темі: