20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція оголосила в розшук бердичівлянку, засуджену за співучасть у вбивстві

Поліція оголосила в розшук бердичівлянку, засуджену за співучасть у вбивстві

  • 13 серпня, 2021 9:51
Поліція оголосила у розшук Світлану Кустовецьку, засуджену до 12 років в'язниці за співучасть у вбивстві Юлії Козак.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.
 

"Увага розшук! Бердичівський районний відділ поліції ГУНП в Житомирській області розшукує Кустовецьку Світлану Володимирівну, 27.07.1986 р.н., яка засуджена до позбавлення волі за умисне вбивство та ухиляється від відбування покарання. Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про можливе місце перебування розшукуваної, повідомте за номерами телефонів: 0969437613 або "102" чи зверніться до найближчого відділу поліції", – йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, 12 серпня стало відомо, що Світлана Кустовецька, яку засудили до 12 років ув'язнення як співучасницю вбивства дружини брата, втекла.




Вбивство Юлії Козак 


Як повідомляв "Журнал Житомира", у січні 2018 року стало відомо про смерть 30-річної мешканки Бердичева Юлії Козак.

За інформацією поліції, причиною загибелі жінки стала асфіксія. За підозрою у вбивстві затримали її чоловіка Святослава.

У співучасті у вбивстві також звинуватили сестру чоловіка Світлану Кустовецьку.

Суд першої інстанції вироком від 29 вересня 2020 року засудив чоловіка Юлії до 10 років позбавлення волі, а його сестру виправдав. Мати загиблої оскаржувала це рішення в Апеляційному суді і просила довічного ув'язнення причетним до вбивства. 29 липня 2021 року Апеляційний суд змінив вирок суду першої інстанції та позбавив волі на 12 років Святослава Козака та Світлану Кустовецьку.
Поділитись

Новини по темі: