20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі по гарячих слідах затримали домушників, що обікрали квартиру на Крошні. ВІДЕО

У Житомирі по гарячих слідах затримали домушників, що обікрали квартиру на Крошні. ВІДЕО

  • 4 серпня, 2021 13:20
У Житомирі оперативники карного розшуку поліції затримали домушників після скоєння ними крадіжки з квартири на Крошні. З автомобіля одного з підозрюваних слідчі вилучили викрадені речі та відмички. Про це "Журналу Житомира" повідомила пресслужба поліції Житомирської області.
 

"Ми отримали оперативну інформацію про появу підозрілих осіб у районі багатоквартирних будинків по вул. Крошенській. Відразу виїхали до мікрорайону та розпочали перевірку. Завдяки записам встановлених там відеокамер дійсно побачили двох чоловіків, які підозріло переходили від одного під’їзду до іншого", - розповідає начальник Житомирського райуправління поліції Сергій Синявський.


Один із зафільмованих був знайомий оперативникам. 

"Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і навіть судом на час розслідування його нинішніх кримінальних діянь було встановлено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але з можливістю внести заставу. Чим 33-річний чоловік і скористався та продовжив свою протиправну діяльність", - повідомили в поліції.

Допоки оперативники працювали із відеозаписами, поліція отримала повідомлення про крадіжку: на Крошні "обнесли" квартиру 38-річної житомирянки. Жінка лише на годину-півтори вийшла з квартири на прогулянку з дитиною, а коли повернулась, застала відкриті вхідні двері та зникнення грошей і золотих прикрас.
 


Правоохооронці розпочали встановлення місця перебування ймовірних підозрюваних. Уже за кілька годин чоловіки були затримані.



 

"В одного з них, 33-річного містянина, ми вилучили речі, що належать потерпілій, а згодом під час обшуку авто також знайшли і ювелірні вироби та набір специфічного інструменту для відкриття замків", - продовжив начальник Житомирського РУП.


Чоловік затриманий, досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Слідчі готують клопотання до суду щодо обрання відносно чоловіка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

"Перевіряють ймовірність його причетності до інших квартирних крадіжок у місті. Встановлюється роль та функції іншого учасника події", - додали в поліції.

Фото: ГУНП
Поділитись

Новини по темі: