19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі за неправильну парковку виписали штрафів на мільйон гривень

У Житомирі за неправильну парковку виписали штрафів на мільйон гривень

  • 15 липня, 2021 12:11
Житомирська міська рада прозвітувала, що з початку роботи інспектори з паркування зафіксували на вулицях міста понад 2000 порушень.

"З 9 червня до 14 липня інспектори з паркування муніципальної інспекції міської ради виявили та зафіксували 2 331 порушення правил дорожнього руху в частині зупинки та стоянки транспортних засобів", – інформує мерія.

Інспектори працювали на центральних вулицях міста: на Хлібній, Небесної Сотні, Лятошинського, Великій Бердичівській, Старому Бульварі та Театральній. Найгірша ситуація – в районі Житнього ринку.
 

"Найбільше скупчення автомобілів, які вчиняють порушення, по вулиці Хлібній, в районі Житнього ринку. Там по правій стороні майже по всьому відрізку стоять знаки "Зупинку заборонено", "Стоянку заборонено". Автомобілі ж паркуються у два ряди", – розповідають у муніципальній інспекції.


Зазначається, що сума штрафних санкцій складає 1 млн 10 тис. 480 грн.
 

Передісторія


1 червня на вулицях Житомира розпочали працювати інспектори з паркування. У перший день роботи інспектори виявили 440 порушень. 

Виконавчий комітет міської ради уповноважив інспекторів з паркування розглядати справи про адміністративні порушення.

З 9 червня у Житомирі інспектори почали штрафувати водіїв за порушення ПДР у частині зупинки й стоянки транспортних засобів.

17 червня міська рада затвердила 14 земельних ділянок у Житомирі, де створять платні парковки.
Поділитись

Новини по темі: