28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Повалені дерева, зірвані дахи: у Житомирі ліквідовують наслідки буревію

Повалені дерева, зірвані дахи: у Житомирі ліквідовують наслідки буревію

  • 13 липня, 2021 11:56
Ввечері 12 липня на Житомир та область обрушилася потужна злива зі шквальним вітром. Після негоди на вулицях міста були повалені дерева, стовпи електропередач, зірвані дахи та інші конструкції.

До ліквідації наслідків відразу приступили аварійні бригади РЕС, ТТУ та рятувальники. За інформацією ДСНС, в області було прибрано 13 аварійних дерев, 9 з них – з території проїжджих частин. У 4 випадках повалені негодою дерева впали або загрожували падінням на житлові будинки.

Найбільше аварійно-рятувальних робіт проведено фахівцями ДСНС в Житомирі. 


 

"У провулку 3-му Крошенському дерево при падінні проломило паркан та впало на покрівлю житлового будинку. Також проведені роботи по прибиранню аварійного дерева з покрівлі приватного будинку по вул. Саєнка", – повідомили в обласному управлінні Державної служби України з НС.  


Також були проведені аварійні роботи по демонтажу металопрофільної покрівлі над балконом квартири на останньому поверсі п’ятиповерхівки по вул. Вітрука, котра загрожувала падінням на пішохідну зону. По завершенню робіт рятувальники продовжили ліквідовувати наслідки падіння аварійних дерев на проїжджі частини у дворах багатоквартирних житлових будинків по вул. Вітрука, 35 та В. Бердичівська, 95.

Нагадаємо, 12 липня в Житомирі літня спека раптово змінилася шквальним вітром і грозою. Фото наслідків урагану за посиланням.



Фото: ДСНС
Поділитись

Новини по темі: