26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • ФК «Полісся» полетів на збори в Туреччину: головний тренер розповів про підготовку до сезону. ВІДЕО

ФК «Полісся» полетів на збори в Туреччину: головний тренер розповів про підготовку до сезону. ВІДЕО

  • 6 липня, 2021 10:36
Житомирський ФК "Полісся" розпочав двотижневий цикл тренувань. Команда наразі перебуває у Туреччині, де планує провести декілька спарингів.

На офіційному Youtube-каналі клубу головний тренер "жовто-зелених" Юрій Калитвинцев розповів, як футболісти попрацювали у Житомирі перед поїздкою за кордон і як пройде збір в Туреччині.
 

"Ми дуже плідно попрацювали в Житомирі, в дворазовому режимі. В цей же час до нас під'їжджали хлопці, яких ми чекали. Вийшло трохи зім'ято, але тим не менш зробили великий обсяг роботи. Дуже приємно, що хлопці крім того, що вміють терпіти, вони навчаються. Те, що ми пропонуємо, вони схоплюють. На сьогоднішній день десь щось виходить, десь ні, але вони намагаються виконувати те, що ми від них вимагаємо", – сказав головний тренер "Полісся".


За його словами, команда на зборах в Туреччині набиратиме форму через матчі. Всього заплановано 4 спаринги.

Фото: ФК "Полісся"
 

"Цей збір буде більш футбольним. У нас заплановані 4 гри. Ви знаєте, скільки не тренується, гра - це найкращий тест. Ми їх тестувати не будемо, ми знаємо, що вони вміють, але їх готовність перевіримо в бойових умовах. Команди будуть досить таки хороші", – зазначив Юрій Калитвинцев.


Він додав, що мета команди - підготуватися до нового чемпіонату, який стартує 25 липня.
 

Передісторія


В житомирському ФК «Полісся» в літнє міжсезоння відбувається перебудова. Клуб вже залишила велика група гравців.

Новим головним тренером «жовто-зелених» став відомий український тренер і в минулому гравець збірної України Юрій Калитвинцев. До тренерського штабу увійшов Геннадій Литовченко.

З «Поліссям» підписали контракт відразу 6 досвідчених футболістів.
 
Поділитись

Новини по темі: